Sales Consultancy

Sales consultancy

×
Partner in sales en management

NLD Consulting

Jouw partner in Sales en Management advies

Bij NLD Consulting werk ik aan jouw succes. Ik begrijp dat verkoopsucces niet alleen draait om het behalen van snelle winsten. Ook het opbouwen van sterkte klantrelaties en het verzekeren van groei op lange termijn spelen hierbij een rol. Laten we samen jouw succesverhaal creëren en kijken hoe NLD Consulting je kan helpen bij het behalen van concrete resultaten binnen sales en management.

Gratis adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Wat houdt sales consultancy precies in?

Sales consultancy omvat een grote hoeveelheid diensten en adviezen gericht op het verbeteren van verkoopstrategieën en -prestaties. Het kan betrekking hebben op het analyseren van bestaande verkoopprocessen, het ontwikkelen van verkoopstrategieën, het trainen van sales teams, en meer.

Waarom zou mijn bedrijf sales consultancy nodig hebben?

Sales consultancy kan waardevol zijn voor kleine bedrijven die net de eerste stappen zet of voor een grote onderneming die op zoek is naar nieuwe groeimogelijkheden. Het kan helpen bij het identificeren van knelpunten en het implementeren van effectieve strategieën.

Wat zijn de kosten van sales consultancy?

De kosten van sales consultancy zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het project en de omvang van het werk. Het is gebruikelijk om vooraf tarieven en kosten af te spreken.

Hoe meet ik het succes van sales consultancy?

Het succes van Sales Consultancy kan worden gemeten aan de hand van meetbare doelstellingen die aan het begin van het project zijn vastgesteld. Dit kunnen bijvoorbeeld verhoogde verkoopcijfers, verbeterde conversieratio’s of positieve feedback van klanten zijn.

Overtuigd?

Wil je gebruik maken van mijn dienstverlening? Of staat je vraag en antwoord er niet tussen? Ik sta je graag te woord.

Neem contact op of Bekijk alle veelgestelde vragen

In 3 stappen naar succes

NLD Consulting

In 3 stappen naar succes

Sales Consultancy begint met een grondige sales scan van jouw huidige verkoopstrategie, gevolgd door een zorgvuldige samengesteld en concreet actieplan en eindigt met de praktische uitvoering. Kies voor Sales Consultancy en ontdek hoe je met een doordachte, stapsgewijze aanpak jouw verkoopdoelen kunt bereiken. NLD Consulting kan je hierbij helpen. Geef jij jouw bedrijf ook een boost?

Gratis adviesgesprek

Optimaliseer jouw verkoopresultaat

NLD Consulting

Optimaliseer jouw verkoopresultaten

Effectieve verkoopstrategieën en -prestaties vormen de ruggengraat van elk succesvol bedrijf. Bij NLD Consulting weet ik als geen ander hoe belangrijk deze factoren zijn. Met mijn jarenlange ervaring en kennis ben ik vastbesloten om strategieën te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Gratis adviesgesprek

Onze klanten

Wij werken voor

Logo Koop
Logo Plene
Logo Buitenkeukens.com
Logo INOMA
Persoonlijk sales advies

Persoonlijk sales advies

Ik begrijp dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bied ik een aanpak die bij jou past. Of je nu een klein bedrijf bent dat zijn eerste stappen in de markt zet, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar nieuwe groeimogelijkheden. Ik werk nauw met je samen om strategieën te ontwikkelen die passen bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met geloof in het leveren van resultaatgerichte oplossingen die jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Gratis adviesgesprek


Peter heeft ons goed en snel geholpen. Van het begin tot het einde was de communicatie en samenwerking erg prettig. Wij zijn sterker dan voorheen en hebben onze structuur weer terug. Ik zou NLD Consulting zeker aanraden!

Over mij

Passie voor sales en management

Over mij

Ik ben Peter Noorlander, een enthousiaste dertiger met een grote passie voor sales en management. De afgelopen 14 jaar heb ik verschillende functies binnen de sales vervuld, zowel op operationeel niveau als in leidinggevende posities. Hierdoor heb ik uit eerste hand de dynamiek en uitdagingen van de zakelijke markt ervaren. Deze waardevolle ervaring heeft mij geïnspireerd om NLD Consulting op te richten.

Neem contact op

Ervaring

Jarenlange ervaring

Al meer dan 14 jaar ervaring in sales en management

Sales

Succesvolle sales

Meer dan alleen harde cijfers en strategieën

Duurzaam

Duurzame resultaten behalen

Plezier en menselijkheid zijn hierin essentieel

-