NLD Consulting

Over ons

×
Sales-scan NLD

Persoonlijke ondersteuning

In 3 stappen naar succes

Sales scan
Concreet actieplan
Praktische aanpak

Met de sales scan maak ik een grondige analyse van de verkoopstrategieën. Na deze analyse, stippelen we samen een concreet actieplan uit. Dit plan is gebaseerd op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Dit is niet alles. Ik geloof in een praktische aanpak, waarbij we jou en jouw team actief ondersteunen bij de uitvoering van het actieplan. In 3 stappen leggen we samen het fundament naar succes.

Gratis adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Wat maakt NLD Consulting uniek in vergelijking met andere consultancybedrijven?

Bij NLD Consulting onderscheid ik mij ons door mijn diepgaande expertise in de Nederlandse markt. Ik als consultant heb jarenlange ervaring en begrijp de lokale uitdagingen en kansen als geen ander. Ik bied maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van mijn klanten.

Welke soorten diensten biedt NLD Consulting aan?

Ik bied een breed scala aan diensten, waaronder strategisch advies, bedrijfsontwikkeling, financiële planning en projectmanagement. Ik help mijn klanten bij het identificeren van groeikansen, het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en het behalen van meetbare resultaten.

Hoe gaat NLD Consulting om met vertrouwelijkheid en gegevensbeveiliging?

Bij NLD Consulting neem ik gegevensbeveiliging zeer serieus. Ik hanteer strenge protocollen en zorg ervoor dat alle vertrouwelijke informatie van mijn klanten veilig wordt bewaard. Ik ben zeer getraind in de nieuwste beveiligingspraktijken om de privacy van mijn klanten te waarborgen.

Kunnen jullie voorbeelden geven van succesverhalen waarbij jullie klanten hebben geholpen hun doelen te bereiken?

Absoluut! Ik heb met diverse klanten samengewerkt om hun bedrijven te laten groeien, kosten te verlagen en efficiënter te worden. Een van mijn recente succesverhalen was het helpen van een klant om hun omzet met 30% te verhogen door middel van strategische marketing en procesoptimalisatie.

Hoe kunnen bedrijven met NLD Consulting in contact komen voor samenwerking?

Het is eenvoudig om contact met mij op te nemen. Op deze website vind je een contactformulier waarmee je jouw vragen kunt stellen of een afspraak kunt maken voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen!

Overtuigd?

Wil je gebruik maken van mijn dienstverlening? Of staat je vraag en antwoord er niet tussen? Ik sta je graag te woord.

Neem contact op of Bekijk alle veelgestelde vragen

Volledig salesproces opzetten

NLD Consulting

Volledig salesproces opzetten

Het opzetten van een volledig salesproces is een cruciale stap voor elk bedrijf dat streeft naar groei en succes. Geen dikke plannen of complexe strategieën. Met de juiste expertise een een verfrissende, heldere aanpak kan NLD Consulting jouw onderneming volledig ondersteunen. Van sales consultancy tot interim sales. NLD Consulting is er voor jou!

Gratis adviesgesprek

Salesdoelen realiseren

NLD Consulting

Salesdoelen realiseren

Met een verhelderende en praktische aanpak help ik jou bij het behalen en realiseren van jouw salesdoelen. Of je nu worstelt met het vergroten van je klantenbestand, het verhogen van de conversieratio, het verbeteren van de verkoopcyclus of het opzetten van een geheel nieuw salesproces. Ik sta klaar om je te begeleiden. Wat is jouw salesuitdaging? Maak een afspraak om samen jouw salesdoelen te realiseren.

Gratis adviesgesprek

Onze klanten

Wij werken voor

Logo Koop
Logo Plene
Logo Buitenkeukens.com
Logo INOMA
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies in sales en management vormt de kern van effectieve bedrijfsgroei en communicatie. Door nauw samen te werken met individuele ondernemers, salesprofessionals en managers, kan ik begeleiding aanbieden die afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Mijn focus ligt op het leveren van kwaliteit die jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen, zodat jouw bedrijf geen kostbare tijd verliest.

Gratis adviesgesprek


Peter heeft ons goed en snel geholpen. Van het begin tot het einde was de communicatie en samenwerking erg prettig. Wij zijn sterker dan voorheen en hebben onze structuur weer terug. Ik zou NLD Consulting zeker aanraden!

Peter Noorlander

Passie voor sales en management

Over mij

Ik ben Peter Noorlander, een enthousiaste dertiger met een grote passie voor sales en management. De afgelopen 14 jaar heb ik verschillende functies binnen de sales vervuld, zowel op operationeel niveau als in leidinggevende posities. Hierdoor heb ik uit eerste hand de dynamiek en uitdagingen van de zakelijke markt ervaren. Deze waardevolle ervaring heeft mij geïnspireerd om NLD Consulting op te richten.

Neem contact op

Ervaring

Jarenlange ervaring

Al meer dan 14 jaar ervaring in sales en management

Sales

Succesvolle sales

Meer dan alleen harde cijfers en strategieën

Duurzaam

Duurzame resultaten behalen

Plezier en menselijkheid zijn hierin essentieel

-